Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Champagne versturen

Moët & Chandon champagne versturen?

Moët & Chandon heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagne van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. Iets te vieren? Dan is deze champagne van Moët & Chandon ideaal. Hij heeft een fruitige geur, een droge smaak en een mooie fijne mousse. Serveren op 6-8 °C.

Champagnestreek in Frankrijk

Champagne is wellicht één der meest aansprekende wijngebieden ter wereld. De mousserende wijnen uit deze streek hebben een dusdanige reputatie verworven dat in de volksmond alle mousserende wijnen, vanwaar ook afkomstig worden omschreven als champagne. Dit is jammer, want het doet afbreuk aan de echte champagne, die uitsluitend afkomstig mogen zijn uit de Champagnestreek in Frankrijk.

Een mooie fles champagne verstuur je met Champagnegeschenken-Kopen.nl

Champagne versturen

Bij uw champagne specialist vindt u een ruim assortiment champagnes van A-merken zoals Moët & Chandon en Veuve Clicquot. Daarnaast hebben wij ook een zeer spectaculaire champagne, de Roux de Beauces, welke wij zelf importeren.

Eenvoudig champagne online bestellen

U kunt uw champagne eenvoudig online bestellen en wij versturen uw champagne naar elk gewenst adres in Nederland! Bij elke champagne kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze wordt vervolgens op een mooi kaartje gedrukt en samen met de champagne verstuurd. Champagnegeschenkenen-Kopen.nl is uw champagne specialist!

Onze champagnes om te versturen:

Naar boven