Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Champagne relatiegeschenk

Champagne relatiegeschenken voor elk budget

Niet alleen hebben we een fantastisch aanbod champagne relatiegeschenken, maar bij ons vindt u ook andere mousserende wijnen die zeer geschikt zijn als relatiegeschenk. Voor elk budget hebben wij wel een passend geschenk. De bijzonder aantrekkelijk geprijsde Veuve Amiot Brut AC Saumur bijvoorbeeld is een mousserende wijn van grote klasse waar al uw relaties absoluut blij mee zullen zijn. Deze milddroge mousserende wijn mag zich dan wel geen champagne noemen, toch kunnen wij u deze fruitige wijn van harte aanbevelen. Een zeer geslaagd relatiegeschenk en niet alleen rond de kerstperiode.

Voeg een gratis kaartje toe aan uw champagne relatiegeschenk

Als extra service kunt u bij Champagnegeschenken-Kopen.nl uw champagne relatiegeschenk voorzien van een leuk en gratis kaartje met daarop een persoonlijke boodschap. U kunt uw persoonlijke wens of felicitatie toevoegen tijdens het bestelproces. Deze boodschap wordt door ons op een mooi kaartje gedrukt en aan het champagne relatiegeschenk toegevoegd. Dit maakt uitzoeken en versturen van een relatiegeschenk extra makkelijk en is attent zijn een kleine moeite!

Landelijke bezorgservice van onze champagne relatiegeschenken

Onze champagne relatiegeschenken worden zorgvuldig verpakt en verzonden. We kunnen het relatiegeschenk bij u aanleveren of deze direct naar uw relaties verzenden. Om beschadiging tijdens het transport te voorkomen wordt uw champagne relatiegeschenk in luxe houten geschenkverpakking nog extra stevig verpakt in een kartonnen verzenddoos. Als u vragen heeft over de mogelijkheden voor verzending van meerdere champagne relatiegeschenken, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of bel met 035 52 53 440. Wij helpen u graag verder.

Champagne relatiegeschenk

Een fles bubbels is altijd een feestelijk geschenk om te geven en uiteraard ook om te ontvangen. Maar of het nu champagne, cava, prosecco of ander mousserend wijngeschenk is, bubbels vallen bij al uw relaties in de smaak. Bij Champagnegeschenken-Kopen.nl kunt u Champagne relatiegeschenken online bestellen.

Champagnegeschenken-Kopen.nl voor al uw champagne relatiegeschenken

Naar boven