Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Champagne cadeau service

De bezorging van uw mousserend wijncadeau

Onze mousserende wijngeschenken worden in een luxe 1- of 2-vaks houten geschenkverpakking geleverd, waaraan u een kaartje met uw persoonlijk boodschap heeft toegevoegd. Om beschadiging tijdens het transport te voorkomen wordt het geschenkkistje in een kartonnen verzenddoos verpakt. Het inpakken en verzenden verzorgen wij uiteraard geheel voor u. Middels Track en Trace van PostNL kunnen wij uw pakket volgen en u desgewenst informeren zodra het is afgeleverd.

Als u vragen heeft over de mogelijkheden voor verzending van meerdere champagne en andere mousserende wijncadeau's, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of bel met 035 52 53 440. Wij helpen u graag verder.

De cadeau service van Champagnegeschenken-Kopen.nl

Mousserende wijn is en blijft een zeer populair product om cadeau te geven. Erg geschikt voor de jarige medewerker of een klant die bijvoorbeeld zijn/haar jubileum viert. Uit recente onderzoeken blijkt dat leuke collega’s, prettige werksfeer en een goede werkgever bovenaan staan bij het waarderen van een bedrijf. Wanneer een werknemer goed gemotiveerd is, dan is hij productiever en straalt dit uit naar de collega’s én uw klanten. Een verjaardagscadeau aan uw medewerkers draagt bij aan het gevoel gewaardeerd en gezien te worden.

Verras uw klanten met een champagnegeschenk

Ook klanten zijn steeds meer op zoek naar de persoonlijke kant van bedrijven. Men wil een gezicht zien, het gevoel hebben dat het bedrijf ergens voor staat. Door uw klanten te verrassen met een heerlijk verjaardagscadeau of te feliciteren bij de afronding van een project, raakt u de juiste snaar. Bovendien is het geven van cadeaus en het verrassen van je klanten ook heel erg leuk om te doen. Het is wat relaties waardevol maakt en ons een goed gevoel geeft.

Wat kunt u verwachten van onze cadeau service?

Tijd is een schaars goed geworden in onze moderne maatschappij. We komen helaas altijd tijd te kort. U wilt graag voor een verrassing zorgen, maar dan zonder inspanning van uw organisatie. Champagnegeschenken-Kopen.nl begrijpt dit en heeft met de cadeau service de oplossing gevonden. Het enige wat u hoeft te doen is een champagne, cava, prosecco of overig mousserend wijncadeau te selecteren en de lijst met verjaardagen/jubilea of andere cadeau momenten door te geven aan ons. Onze cadeau service neemt u alle zorg uit handen.

Wij zorgen dat het door u geselecteerde champagne en andere mousserende wijngeschenken, eventueel voorzien van een persoonlijke felicitatie, op exact het juiste moment wordt bezorgd. Zo kunt u bij elke feestelijke gelegenheid het juiste cadeau aanbieden aan werknemers en klanten, zonder bang te zijn een verjaardag of gelegenheid te vergeten. Zo is attent zijn een kleine moeite!

Naar boven