Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Prosecco's bestellen als cadeau

Geef een lekkere fles prosecco cadeau om de gelegenheid extra speciaal te maken!

Een nieuwe baan, huwelijk of andere feestelijke gebeurtenis? Geef een prosecco cadeau. Fris, fruitig en altijd feestelijk! Een prosecco cadeau is een prachtig geschenk om bij iemand thuis te laten bezorgen.

Of geeft u misschien liever een mooie rosé prosecco cadeau. Ideaal als bedankje of felicitatie, voor bijvoorbeeld moederdag of de geboorte van een kind. Wij hebben droge, verfrissende prosecco cadeaus, maar ook fruitige, zacht en lekker mild! Zoals bijvoorbeeld de La Gioiosa Frizzante Rosato, een heerlijke frisse rosé prosecco met kleine belletjes.

Onze prosecco cadeaus worden geleverd in een luxe houten geschenkverpakking

Met onze prosecco cadeaus kunt u goed voor de dag komen. Alle prosecco cadeaus worden geleverd in een luxe houten 1- of 2-vaks geschenkverpakking. Hierdoor bent u er zeker van dat uw cadeau goed wordt afgeleverd. Om het prosecco cadeau een persoonlijk tintje te geven kunt u een GRATIS kaartje meesturen met daarop uw eigen boodschap. Dit kunt u tijdens het bestelproces online invullen.

Wij bezorgen uw prosecco cadeau op elk gewenst adres

Als u graag vooruit willen plannen, bestel het prosecco cadeau dan ruimschoots op tijd online en kies tijdens het bestelproces voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw cadeau wordt bezorgd. Wij zorgen dat het prosecco cadeau precies op tijd bij de ontvanger wordt afgeleverd. U kunt prosecco cadeaus op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

Heeft u een vraag en wilt u graag één van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 035 52 53 440. Onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Prosecco's bestellen als cadeau

Prosecco cadeau, meer dan een zomerse verwennerij! Bestel een lekker Italiaans Prosecco cadeau voor familie, vrienden en zakelijke relaties en breng de Italiaanse zon in huis met deze heerlijke frisse, zachte bubbels. Hiermee maakt u iemand absoluut blij! Niet alleen hebben we een fantastisch aanbod champagne-, cava- en overige mousserende cadeaus, maar onze prosecco cadeaus zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. Italiaanse Prosecco maakt het perfecte cadeau, omdat het lekker én feestelijk is!

Naar boven