Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Cava's bestellen als cadeau

Champagnegeschenken-kopen.nl heeft de mooiste cava cadeau's

Onze cava cadeaus zijn zeer geschikt om cadeau te geven als bedankje of felicitatie aan al uw relaties. Ook uw zakelijke relaties kunt u verrassen met een heerlijk cava cadeau.

Uw cava cadeau wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking

Wij verpakken de cava cadeaus in een luxe houten geschenkverpakking. Een kartonnen omdoos zorgt dat uw cadeau niet beschadigd tijdens het transport, en goed en veilig wordt afgeleverd. In combinatie met het mooie 1- of 2-vaks houten kistje heeft u zo een stijlvol cava cadeau voor iedere gelegenheid!

Voeg een gratis kaartje toe aan uw cava cadeau

Wil je iemand op een extra speciale manier bedanken? Het ontvangen van een cava cadeau wordt nog leuker, als u aan het cadeau een GRATIS kaartje toevoegt met daarop een persoonlijke tekst. Deze tekst kunt u online tijdens het bestelproces invullen. Zo zorgt uw cava cadeau voor een onvergetelijk moment. 

Kies de bezorgdatum van u cava cadeau

Als u graag vooruit willen plannen, bestel dan het cava cadeau ruimschoots op tijd online en kies tijdens het bestelproces voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw cadeau wordt bezorgd. Wij zorgen dat het cava cadeau op het juiste moment bij de ontvanger wordt afgeleverd. Champagnegeschenken-kopen.nl bezorgt uw cava cadeaus op elk gewenst adres in Nederland.

Heeft u een vraag en wilt u graag één van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 035 52 53 440. Onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Cava's bestellen als cadeau

Cava is het antwoord van Spanje op champagne. Spaanse Cava is een heerlijke mousserende wijn die gemaakt wordt op dezelfde methode als 'echte' champagne, namelijk via de méthode champenoise. Buiten de champagnestreek moet dit de méthode traditionelle genoemd worden. Spaanse Cava krijgt net als champagne een tweede gisting op fles. De bubbels die hierbij ontstaan kunnen niet ontsnappen en worden opgenomen in de wijn.

Een cava cadeau geeft u kwaliteit én is ook voordeliger geprijsd. Van een cava cadeau bestellen wordt dan ook echt iedereen blij!

Naar boven